1. Enkelte har problemer med å motta registrerings e-post for å få bekreftet sitt medlemskap på ThailandNytt. Sjekk først og fremst at eposten fra ThailandNytt ikke er havnet i din spam/søppelpostkasse. Det kan også være at e-post tilbyderen din har sperret e-posten. Da kan du forsøke å hviteliste alle e-poster som kommer fra domenet *thailandnytt.com (les hos din e-post tilbyder om hvordan du gjør dette). Får du fremdeles ingen e-post, eller har du fremdeles ikke mulighet til å logge inn? Send en e-post til nettgrunder@gmail.com slik at vi får aktivere deg manuelt.

Vinter OL i Sotsji 2014

En tråd i 'Ferie, fritid og reise' startet av Murmel, 7 Feb 2014.

 1. Murmel

  Murmel Avhengig

  Antall likte mottatt:
  65
  Poeng:
  181
  Vi må vel ha en topic med synspunkter og kommentarer om OL som starter i dag (noen få har allerede tyvstartet). Her kan vi diskutere - legge inn linker og informasjon til de som har treigt internett som er glade for extra informasjon samlet. Tja la oss enkelt og greit samle alt om OL 2014. :)
   
 2.  
 3. Jeg er klar. Abonement hos world-tvpro.com er tegnet. En kasse med Leo er kjøpt inn, baker pizza seinere i dag. Det er viktig med mye næring og drikke når slike store stevner skal bivånes :).
  Det kan nok bli noen seine kvelder og netter de neste dagene.
   
  Jori liker dette.
 4. Murmel

  Murmel Avhengig

  Antall likte mottatt:
  65
  Poeng:
  181
 5. Murmel

  Murmel Avhengig

  Antall likte mottatt:
  65
  Poeng:
  181
  Gull til Bjørgen!

  Med sørgebånd rundt armen knuste Marit Bjørgen svenske Charlotte Kalla i spurten på 15-kilometeren og tok Norges første OL-gull. Heidi Weng tok bronsen.
   
 6. Murmel

  Murmel Avhengig

  Antall likte mottatt:
  65
  Poeng:
  181
  Skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen (40) leverte når det gjaldt som mest. Med en strafferunde gikk han inn til ledelse i mål på 10 kilometer sprint. Og det holdt helt inn – for ingen gikk like raskt som Simonstrandas store mann. Dermed tok Bjørndalen sitt sjuende OL-gull og tangerte rekorden med 12 medaljer totalt – like mange som Bjørn Dæhlie.
   
 7. Det var det jeg visste 40 år er ingen alder :)
   
  Jori liker dette.

Del denne siden