1. Enkelte har problemer med å motta registrerings e-post for å få bekreftet sitt medlemskap på ThailandNytt. Sjekk først og fremst at eposten fra ThailandNytt ikke er havnet i din spam/søppelpostkasse. Det kan også være at e-post tilbyderen din har sperret e-posten. Da kan du forsøke å hviteliste alle e-poster som kommer fra domenet *thailandnytt.com (les hos din e-post tilbyder om hvordan du gjør dette). Får du fremdeles ingen e-post, eller har du fremdeles ikke mulighet til å logge inn? Send en e-post til nettgrunder@gmail.com slik at vi får aktivere deg manuelt.

Verdenspremiere på nye Mitsubishi L200(Triton)

En tråd i 'Bil & Motorsykkel m.m' startet av Bjørn, 20 Mar 2019.

 1. Bjørn

  Bjørn Administrator Staff Member

  Antall likte mottatt:
  55
  Poeng:
  181
  Tokyo, 9. november 2018– Mitsubishi Motors Corporation (MMC) kunngjør i dag verdenspremiere på nye Mitsubishi L200 pick-up i Bangkok, Thailand. Salget starter allerede 17. november i Thailand der L200 produseres.

  L200 feirer 40 års fødselsdag i år og her er den nye. Bilen er en strategisk viktig global modell som etter salgsstart i Thailand vil lanseres i Sør-Øst Asia (ASEAN) samt Oseania, så i Midtøsten, Europa, Afrika og i Latin-Amerika. Omsider til rundt 150 land verden over.

  Er det noen som har kjøpt den nye Triton her inne?

  Les hele artikkelen her: http://thailandtur.no/verdenspremiere-pa-nye-v-mitsubishi-l200triton
   
 2.  

Del denne siden