1. Enkelte har problemer med å motta registrerings e-post for å få bekreftet sitt medlemskap på ThailandNytt. Sjekk først og fremst at eposten fra ThailandNytt ikke er havnet i din spam/søppelpostkasse. Det kan også være at e-post tilbyderen din har sperret e-posten. Da kan du forsøke å hviteliste alle e-poster som kommer fra domenet *thailandnytt.com (les hos din e-post tilbyder om hvordan du gjør dette). Får du fremdeles ingen e-post, eller har du fremdeles ikke mulighet til å logge inn? Send en e-post til nettgrunder@gmail.com slik at vi får aktivere deg manuelt.

Det lokale markedet

En tråd i 'Dagliglivet i Thailand' startet av Hans Petter Iversen, 25 Nov 2014.

 1. Hver mandag har vi ett stort marked her i byen. De starter rundt 1500 og holder på til rundt 2100. Her kan man få kjøpt det meste og mange reiser hit for å kjøpe både mat og klær.
  Selv så blir alltid middagen på mandager kjøpt på markedet, min favoritt er ka-mo (kokte griselabber) mens kjerringa gjerne vil ha blekksprut som hun griller når vi kommer hjem.
  Nå når det stadig vekk kommer Tesco, Big C og andre store kjeder rundt om i Thailand syntes jeg det er litt viktig å støtte disse markedene, slik at mangfoldet bevares.
  Legger ved ett lite videoklipp fra matdelen på markedet.
   
 2.  
 3. janet

  janet Medlem

  Antall likte mottatt:
  2
  Poeng:
  6
  enig med du,
  ville være noe dritt om de lokale markedene ble knekt av bigc/tesco/tops/macro
  (men det gjør de nok, ven 10 år ....)
   

Del denne siden