1. Enkelte har problemer med å motta registrerings e-post for å få bekreftet sitt medlemskap på ThailandNytt. Sjekk først og fremst at eposten fra ThailandNytt ikke er havnet i din spam/søppelpostkasse. Det kan også være at e-post tilbyderen din har sperret e-posten. Da kan du forsøke å hviteliste alle e-poster som kommer fra domenet *thailandnytt.com (les hos din e-post tilbyder om hvordan du gjør dette). Får du fremdeles ingen e-post, eller har du fremdeles ikke mulighet til å logge inn? Send en e-post til nettgrunder@gmail.com slik at vi får aktivere deg manuelt.

Det blir eiendomsskatt i Thailand

En tråd i 'Eie og leie i Thailand.' startet av Bjørn, 3 Jul 2016.

 1. Bjørn

  Bjørn Administrator Staff Member

  Antall likte mottatt:
  55
  Poeng:
  181
  Det blir eiendomsskatt i Thailand fra neste år. Eneboliger med likningsverdi under 50 millioner baht slipper skatt – men ikke hvis huset er eid via et firma. Eier du mer enn én eiendom må du beregne deg på skatt uansett. Likeledes hvis du har kjøpt land eller hus som en investering og latt det stå ubenyttet.

  Les mer på Thailands Tidende: http://www.thailandstidende.com/component/k2/item/3014-eiendomsskatten-omsider-vedtatt
   
 2.  
 3. Isaan

  Isaan Avhengig

  Antall likte mottatt:
  49
  Poeng:
  181
  Nå gjelder denne eiendomsskatten ikke oss utlendinger. Man kan mene hva man vil om å bruke et aksjeselskap og thailandske "stråmenn" til eiendomskjøp, men FAKTUM gjenstår at det er strengt ULOVLIG og får FATALE konsekvenser når det blir oppdaget. Kanskje denne eiendomskatten samtidig kan få "rensket" litt opp iblant ulovlige huseiere i Thailand.
   
 4. Laokao

  Laokao Avhengig

  Antall likte mottatt:
  30
  Poeng:
  181
  Den gjelder alle som eier EGET LAND!
  Det er MANGE utlendinger som eier land i thailand, selv om du tror dette er en syndens pøl.
  Det er også opp til høring nå om TURISTER (som de fleste av oss er, om vi så har bodd en mannsalder i thailand) får andre rettigheter mtp eiendom.
   
 5. Isaan

  Isaan Avhengig

  Antall likte mottatt:
  49
  Poeng:
  181

  Nå skulle det egentlig vært unødvendig å påpeke at utlendinger ikke kan kjøpe eiendom i Thailand for dette er noe jeg tror at alle allerede vet.
   

Del denne siden